Hogyan érd el az egészséges és bomba formád a tudatos táplálkozással?

Minden, ami a sikeres diétáról tudni kell

Lépésről lépésre bemutatjuk az tudatos táplálkozás alapjait, az elhatározástól a kivitelezéséig. Valamint az egészséges életmód fenntarthatóságát. Az életmódváltás elkezdésétől kezdve a sikeres, egészséges életmód eléréséig. Mindezt úgy, hogy te is le tudd másolni az új életed mindennapjaihoz.

Mit mondanak azok, akik már olvasták

v

“A pozitív hatások hamar jelentkeztek: elmúlt a puffadás, kimaradt a rengeteg fejfájás, az energiaszintem nagyon sokat javult és az edzéseket is sokkal jobban bírom. Nem éreztem, hogy nélkülöznöm kellene valamit és ezt az életmódot problémamentesen fogom folytatni tovább..”

 Andrea

 

v

“Mikor elkezdtem másképp kajálni, pár nappal később pattanások jelentek meg az arcomon…tök beparáztam ,hogy mi a fene ez?!? Aztán átfutott az agyamon hogy mi van ha csak tisztul a bőröm…szóval nyilván nem álltam le a diétával és aztán idővel eltűntek a ragyák! Most olyan szép a bőröm,hogy majdnem minden nap megkérdezi valaki, hogy ki vagyok-e sminkelve?”

 Enikő

 

Miért jó neked ez az e-book?

Egészség

Ép testben, ép lélek! Tartja a mondás. Sokkal jobb egészségesnek lenni, mint orvoshoz járni.

Tudás

Tudatosítsd, mi az ami rossz számodra és tedd azt, ami jó számodra.

Kis befektetés

Tudd meg az alapvető ismereteteket az egészséges életmóddal kapcsolatosan, fillérekért.

Vidámság

Legyél sokkal vidámabb azáltal, hogy egy jobb életet kezdesz élni. Szeresd önmagad.

Életmód

Ha ugyanazt cselekedjük és ugyanazt esszük, amit eddig, akkor ne várjunk változást. Válts életmódot.

Kitartás

Motivációból sosem elég. Cselekvéssel eléred, azt az önmagad, aki mindig is lenni szeretnél.

Miért írtam ezt a könyvet?

Manapság rengetegen küzdenek a “egészséges akarok lenni” problémával. Rengeteg tehetséges ember van, akik tenni is akarnak érte, de nem tudják hogyan induljanak el. Ezért lehet, hogy számtalan diétát kipróbáltak, pedig ha tudnák, hogy csak az alapokat kellene rendbe tenni, akkor simán lehet, hogy kényelmesen elérnék az adott céljaikat.

Ebben a könyvben lépésről lépésre leírtam, hogy hogyan vidd végig a folyamatot az alapoktól a formás, fitt test eléréséig.

A történetem

 

Már egészen kicsi korom óta része az életemnek a rendszeres mozgás és ezzel együtt az egészségtudatosság. Noha versenysportokat soha nem űztem, de hobbi szinten számos mozgásformát kipróbáltam. Emlékszem már kisiskolás koromban is alig vártam, hogy a tanulás végeztével kiszabaduljak a szabadba és fussam a köröket.

Édesapámmal rengeteget túráztunk, kirándultunk, és egyszerűen imádtam, mikor a több kilométeres gyalogtúrák után, másnap alig bírtam lábra állni az izomláztól, DE ezáltal is éreztem, hogy IGEN, élek. Rendszeresen jártam futóversenyekre, és táncoltam.

A mozgás szeretete mindig megvolt és ez a mai napig meg is maradt, és része az életemnek. Az étkezésre is próbáltam odafigyelni, mióta az eszemet tudom, de régebben nem vetettem meg az egészségtelen dolgokat sem. Nagyon sokáig irigykedtek rám a társaim, hogy bármit megehettem, semmi nem látszott meg rajtam, de én azért mindig találtam magamon hibát. Tény, hogy nem voltam túlsúlyos, de azért 5-6 kilók fel-le szaladgáltak rólam. Emiatt és a női hiúságom miatt az évek során számtalan diétát kipróbáltam, hogy formába lendüljek.

Hol azért kezdtem bele egy fogyókúrába, hogy nyárra kicsit összeszedjem magam, hol azért mert éppen kényelmetlen lett egy kedvenc nadrágom, vagy az ünnepek alatti nagy kajálásokat akartam kompenzálni. Valljuk be, mi nők hajlamosak vagyunk arra, hogy állandóan csak a fogyókúrák körül járjon az eszünk, vagy irigykedve figyeljük, hogy másoknak vajon hogyan sikerülhetett az áhított alakot elérni?! Sokáig én is így gondolkodtam, de minden egyes fogyókúrám kudarcba fulladt, mert vagy nagyon egyoldalú volt, vagy állandóan koplalni kellett!

Mire számíthatsz?

Ha követed a könyvben leírtakat…

A legfontosabb az, hogy látni fogod, hogy te is meg tudod csinálni. Te is el tudod érni a jó közérzetet és a formás testet.

Inspirációt, ötleteket fogsz kapni ahhoz, hogy mi jó neked és mit kerülj.

El fogsz tudni készíteni egy menüt, és meg is fogod tudni tervezni egy napod étkezését.

Végre tisztán fogsz látni az egész “diéta háború” által felkavart kesze-kuszaság útvesztőjétől zajos tanácsoktól. El tudsz indulni egy jobb, egészségesebb életmód irányába.

Mit mondanak azok, akik már olvasták

v

“Nagyon örülök, hogy rád találtam és segítettél elindulni ezen az úton. Sokat jelentett és sokkal jobban érzem magam, amióta egészségesen étkezem. Régebben, amit megkívántam, ettem is rögtön, most viszont nem is kívánom az egészségtelen kaját.”

 Barbara

 

v

“A pozitív hatások hamar jelentkeztek: elmúlt a puffadás, kimaradt a rengeteg fejfájás, az energiaszintem nagyon sokat javult és az edzéseket is sokkal jobban bírom. Nem éreztem, hogy nélkülöznöm kellene valamit és ezt az életmódot problémamentesen fogom folytatni tovább..”

 Andrea

 

Miről írok a könyvben?

Étkezés alapjai

Az egészséges táplálkozás alappillérei. Mi tesz jó szolgálatot a szervezetednek és mi nem.

Alapanyaglista

Gyűjtés azokról az élelmiszerekről, melyek a diétába teljes mértékben beilleszthetők.

Motiváció

A legfontosabb, hogy saját magadért csináld, amit csinálsz. Praktikák a hosszútávú motiváció megtartásához.

Ételkészítési tippek

Konyhatechnikai tippek, trükkök, amikkel kihozhatod az ételekből a legjavát.

Tanácsok a fogyáshoz

Napi folyadékbevitel, alapanyagcsere számítás tápláltsági állapot valamint a napi tápanyagigényed meghatározása.

+ tanácsok, 1 hetes étrend

Életmódváltással kapcsolatos tanácsok a sikerhez, majd az utáni visszahízás elkerülése.
Minta étrend elkészítési útmutatóval.

100% garancia

100%-ig biztos vagyok abban, hogy aki a leírtakat megtanulja és alkalmazza a saját életmód váltásához az sikerre viheti azt, ezért 30 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az e-bookra.

Ha ennyi idő alatt nem hoz eredményt az, amit tanítunk neked, akkor a kockázat legyen a miénk. Csak írsz nekünk egy e-mailt és a teljes összeget visszafizetjük neked.

E-book ára

Táplálkozz tudatosan, élj egészségesen!

E-book

9.900 Ft

4.950 Ft

Egy e-book, ami tartalmazza a teljes életmódváltáshoz szükséges tudást. Tedd tisztába az alapokat, sajátítsd el a tudást, hogy elérd céljaid.
Ez egy PDF formában elkészített e-book. El tudod olvasni számítógépen, táblagépen, okostelefonon vagy e-book olvasón.