Legyél Az, Aki Lenni Akarsz!

Úgy érzed már mindent megtettél a fogyásod érdekében, mégsem értél célba vagy segítségre lenne szükséged, hogy elindulj a helyes úton? Az első lépést már megtetted, hiszen itt vagy az oldalamon. Keressünk együtt megoldást célod eléréséhez, legyen az akár testsúly csökkentés, akár egy egészségesebb, fittebb élet. Nem egy sablon étrendet fogok átadni neked, hanem megmutatom mit és hogyan kell tenned, mi milyen hatással van a szervezetedre. Így a kezdeti ajánlás után már te magad fogod tudni mit, mikor és mennyit kell, hogy egyél. A megoldást ajánlom neked és egy alkalmazható tudást, hogy eligazodj a helyes táplálkozás dzsungelében.

Heblinger Nikolett vagyok,

  • egészségturizmus szakirányos közgazdász
  • dietetikus hallgató / gyakornok
  • életmód és táplálkozás tanácsadó
  • sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés tanácsadó
  • hormonális egyensúly tanácsadó (folyamatban)

Számomra nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott és egészséges életet éljek, aminek a táplálkozás az egyik kulcstényezője. Több mint 10 éve az életem részét képezi az egészségtudatosság, a mozgás pedig gyerekkorom óta aktív része mindennapjaimnak. Az elmúlt évek során tudásom a témában folyamatosan fejlesztettem és most úgy érzem, végre az utamra léptem. Szeretném megmutatni neked, hogy az egészséges és fitt test elérése sokkal könnyebb, mint hinnéd. Nem kell koplalnod, sem egyoldalú táplálkozást folytatnod. Rámutatok arra, hogy hogyan térj át a helyes útra és hogyan érd el a célod lemondások és kudarcok nélkül. Ehhez csak elszántságra, kitartásra és tanácsaim betartására van szükséged. Lépj hát rá a helyes útra, én fogom a kezed és vezetlek.

Hogyan kerültem kapcsolatba az egészséges életmóddal és miként vált egy hobbiból hivatás?

Már egészen kicsi korom óta része az életemnek a rendszeres mozgás és ezzel együtt az egészségtudatosság. Noha versenysportokat soha nem űztem, de hobbi szinten számos mozgásformát kipróbáltam.

“Az egészséges életmóddal nem veszítesz semmit, csak gyengeséget, letargiát és zsírt.”

( Jill Johnson )

Kövess az Instagrammon!